default

Üdvözöljük a Regál Kft. webáruházában!

Cégünkről

A Cégünk neve: Regál Nyomda és Kereskedelmi Kft.

Cégünk székhelye: 1093 Budapest, Lónyay utca 36. 5/4

Telephely: 8000 Székesfehérvár, Kégl Gy. u. 18.

Elérhetőségek, központi email cím: +36 (22) 505-602, info@regal.hu

Adószám: 10524792-2-43

Cégbejegyzés kelte és száma: 01-09-965615 1991.07.12.

Csomagküldő eng.szám: C/003751

Statisztikai számjel: 10524792-1723-113-01

Történelmünk

Regál KftA Regál Kft. jogelődjeit is figyelembe véve a magyar piacon több mint 20 éve jelenlévő vállalkozás, 100% magyar tulajdonú cég. Cégünk 1992-ben levált elődjeitől, azóta végzi a nyomdai termékek gyártását és nyomdai szolgáltatást illetve papír, író- és irodaszer-ellátást. A Regál szó jelentése: nyomdai betű készletet tároló szekrény.  A névválasztás tevékenységünkből gyökereztethető, hiszen a nyomdai termékek gyártása és forgalmazása jelentette az első lépcsőfokot az alapításkor. A nyomdai termelés és értékesítés mellett a papír, író-, irodaszer-forgalmazás kézenfekvő választás volt ahhoz, hogy sokrétűen tudjuk kiszolgálni Vevőink igényeit. Vállalatunk a mai napon – papír, író-, irodaszerbolt – 2 kiskereskedelmi tagból áll vevőink rendelkezésére illetve nagykereskedelmi egységünk székesfehérvári bázissal várja és teljesíti az Önök megrendeléseit.  Szervezetünk ma már jelentős forgalmat bonyolít le többtucatnyi magyar és nemzetközi beszállítóval, számos termékkörrel és több ezer partnerrel, melyet korszerű számítógépes rendszer, az országot behálózó logisztikai tevékenység segít.

Amire büszkék vagyunk

Büszkék vagyunk arra, hogy a mottónk által – amely minőséget, a megbízhatóságot és a szakértelmet helyezi a középpontba – minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani partnereink számára és elégedettségüket ezáltal is tudjuk fokozni. Arra koncentrálunk, hogy partnereink gyorsan, pontosan és megfelelő árban jussanak hozzá szolgáltatásainkhoz és termékeinkhez úgy, hogy mindez minimális befektetést igényeljen részükről és így tudjanak koncentrálni a napi fő tevékenységükre!

A sikeres munkához megnyugtató, biztos háttér...!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Regál Kft. munkatársai szakértelmükkel, elhivatottságukkal, megbízható és lelkiismeretes munkájukkal sok-sok siker kovácsai tudtak lenni és számos partnerünkkel történő együttműködésnek alapvető mozgatórugói. Kollégáink a több éves megszerzett tapasztalatukkal, gyakorlatukkal és szakismeretükkel cégünkkel szemben támasztott legösszetettebb elvárásoknak, igényeknek is képesek megfelelni. A nyomda a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi egységünk egy csapatként várja a megkereséseiket, és egymás támogatásával teljesítjük a vásárlói igényeket. 2006-ban, a novemberi hónapban bővítettük nyomdai gépparkunkat egy új taggal. Ez a nyomdai gép olyan plusz előnyöket biztosít számunkra a gyártás folyamán, amellyel vevőink minőségi kiszolgálását fokozni tudtuk/még tudjuk fokozni és felgyorsítani.