default

Üdvözöljük a Regál Kft. webáruházában!

Hűségpontgyűjtés és Vásárlói kártya

 

 

A pontgyűjtés folyamatos és a regisztrálást követő, megvalósult vásárlásokra vonatkozik. Az összegyűjtött pontokat nyilvántartjuk és az aktuális pontokról félévente a megadott e-mail címre információt küldünk.

Az aktuális termékek és a részletes szabályok megtekinthetőek a www.regal.hu weboldalon.

A pontgyűjtéshez kapcsolt termékek és ezek vásárlásának időtartama változhat, melyről e-mailben folyamatos tájékoztatást adunk. Ezért a résztvevő a regisztrálással hozzájárul, hogy a regisztráláshoz megadott e-mail cimére és/vagy telefonszámra a Regál Kft információt, tájékoztatást küldjön.

A regisztrációt követő vásárlások után minden az alábbiakban meghatározott értékű vásárlást követően a pontgyűjtő rendszer automatikusan hozzáadja a pontokat az előző vásárlások alapján meglévő pontokhoz. A pontok gyűjtése akkor is megtörténik, ha különböző egységekben történik a vásárlás.

Hűségpontok:

Kégl György utca Irodaszer- Nyomtatvány üzlet:

  Minden kifizetett 1500 Ft után 1 pont.

Alba Plaza Papír – Írószer üzlet:

  Minden kifizetett 1000 Ft után 1 pont.

A Regál Kft. fenntartja azt a jogot, hogy a különböző egységekben történt vásárlásokhoz eltérő pontokat rendeljen hozzá. A hűségpontok készpénzre nem válthatók ill. a jelen pontgyűjtő akcióban szereplő hűségtermékeken kívüli más termékre át nem válthatók és csak a tájékoztatóban megjelölt feltételekkel használhatóak fel. A Hűségpontok másra át nem ruházhatók.

A hűségtermékek csak a kínálatnak megfelelően, a beváltás pillanatában aktuálisan rendelkezésre álló árukészletből rendelhetők meg.

A Regál Kft folyamatosan fenntartja magának a jogot, hogy a hűségtermékeket megváltoztassa a beszállító partnerei kínálatának és készletének megfelelően. Az akció visszavonásig érvényes. A pontgyűjtés más kedvezményekkel össze nem vonható. Az pontgyűjtés minden naptári évben újrakezdődik. A be nem váltott pontok a következő évben már nem használhatók fel.

Kellemes vásárlást kívánunk!