default

Üdvözöljük a Regál Kft. webáruházában!

Felhasználási feltételek

Szállítási feltételek

A Regál Kft. -hez beérkezett megrendelések kiszállítását raktárkészletünkből 24-48 órán belül teljesítjük. A raktáron nem lévő termékeket a lehető legrövidebb időn belül, de maximum 1 hét alatt átadjuk a megrendelőinknek. Jelenleg is országot behálózó logisztikai tevékenységet végzünk, amelyhez eszközrendszerünk a saját autóparkunk biztosítéka minőségi szolgáltatásunknak. Vevőink jelenleg is az ország számos pontjára igénylik termékeink pontos, megadott határidőre történő kiszállítását. Székesfehérvárra történő szállítás - nettó 20,000HUF, Budapest területére - nettó 50,000HUF, más területre történő szállítás esetén nettó 200,000HUF, nagyságú megrendelés esetén, díjmentes. A szállítási feltételek vevőnként külön megállapodás alapján változhat és az itt leírtaktól, eltérhet. Egyéb területeken a kiszállítás díjáról előzetesen külön megállapodás szükséges. Amennyiben Partnerünk kifejezett kérése, hogy ő szállítja el a termékeket abban az esetben az áru átvételére lehetőség, van telephelyünkön is. Ilyen igényt kérjük előre jelezni, szíveskedjenek a megrendelések megjegyzés rovatában vagy ügyfélszolgálatunkon.

Fizetési feltételek

Partnereinkkel készpénz, előre és halasztott fizetési lehetőségekkel működünk együtt. Halasztott (átutalásos) fizetést minden esetben azon Vevőinknek tudunk biztosítani, akikkel előzetesen szállítási szerződést kötöttünk. A korábban megállapodott fizetési feltétteleket a számlákon jelzett időpontig kell teljesíteni. Az ellentételezésre nem került számlák estében a mindenkori törvényi elírások szerint járunk el, azaz a jegybanki kamatlábnak megfelelő összeget késedelmi kamatként a vevőinkre terheljük. Fennálló késedelmes teljesítéssel (azaz a fizetési feltételt megszegő) rendelkező vevő további vásárlásainak, kondícióinak újraértékelésére, a készpénzes fizetésre való változtatásra, minden nyitott követelés azonnali esedékessé tételére illetve a szerződéstől való elállásra a jogot fenntartjuk.

Megrendelés

Megrendelés történhet faxon, e-mail-en, személyesen, telefonon és a webáruházon keresztül. A megrendelést minden esetben visszaigazolás követi. A szállításteljesítés ezt követően lép életbe.

Garancia, szavatosság

Szavatossági jegy minden termék külső a csomagolásán van feltüntetve. A termékeinket a magyar szabványoknak megfelelően hozzuk forgalomba. Minden a Regál Kft.-től vásárolt termék esetében minőségi hiba vagy működési hiba esetén a termék szavatossági idejének megfelelően vállaljuk a garanciát a terméken feltüntetett időszakig, a szállítás időpontjától számítva. A kiszállított termékek mennyiségi eltéréseit azonnal kérjük jelezni az áru átvételekor. Későbbi mennyiségi hiánybejelentéseket nem tudunk figyelembe venni. Termékeinkre a Ptk. szavatossági valamint a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendelet jótállási szabályai, illetve gyártók által vállalt jótállási feltételek vonatkoznak. Korm.r.2.§(1)f, Korm.r.3.§(2), Korm.r.4.§(2)